MEILTÄ LÖYTYY - KOTI SINULLE.

Toteutamme ammattitaidolla ja vastuuntunnolla ihmisen suurimman ja tärkeimmän investoinnin, oman kodin. Asuntotuotantomme lähtökohtana on toteuttaa laadukkaita koteja kaupunkien ja kuntien parhaille paikoille, joissa kotisi säilyttää arvonsa myös tulevaisuudessa.

Tutustu myös upeisiin ennakkomarkkinointikohteisiimme!

Myynnissä Vuokrattavana

Skrollaa alas

Myynnissä As Oy Raision Kerttu

Raision Kerttulan luonnonläheiseen miljööseen, yhtiön omalle tontille valmistuu vuoden 2019 keväällä As Oy Raision Kerttu. Sijainniltaan ylivoimainen paikka, laadukas rakentaminen sekä loppuun asti mietityt asuntopohjat viimeistelevät tämän tyylikkään kokonaisuuden.

Kerttu koostuu 33 yksilöllisestä asunnosta, joiden koot vaihtelevat 38,5 m2 kaksiosta 78,5 m2 kolmioon. Esteettömien asuntojen pohjaratkaisut on suunniteltu viihtyisiksi kokonaisuuksiksi, joiden tilavalta, lasitetulta parvekkeelta avautuu upeat näkymät ympäröivään luontoon.

TUTUSTU KOHTEESEEN

Vuokrattavana As Oy Turun Tapulikatu 7

33,5 m2 - 67 m2

Turun Martissa sijaitseva upea Schauman Arkkitehdit Oy:n suunnittelema 36 asunnon kerrostalokohde. Kohde on valmistunut 2011 ja sijaitsee vain kivenheiton päässä Aurajoen rannasta sekä kävelymatkan päässä Turun keskustasta. Asuntokoot vaihtelevat 33,5 m2 yksiöstä aina 67 m2 kolmioon saakka. Kaikki asunnot ovat suunnitelmaltaan tehokkaita sekä erittäin viihtyisiä asua. Kohde vuokrataan yhteistyössä OP Kiinteistökeskuksen kanssa.

TUTUSTU KOHTEESEEN

Rakenteilla As Oy Turun Föörmanni

Telakkarannan merelliseen miljööseen, osoitteeseen Unioninkatu 22, valmistuu kesän 2018 aikana upea kerrostalokokonaisuus As Oy Turun Föörmanni. Laadukkaasti rakennetut sekä tyylikkään toimivat kaupunkikodit Turun vetovoimaisimmalla kaupunkikotialueella muodostavat eheän kokonaisuuden yhdessä Telakkarannan muiden asuintalojen kanssa. Föörmanni koostuu 46 yksilöllisestä asunnosta, joiden koot vaihtelevat 32,5 m2 yksiöstä 127 m2 kolmioon. 

Kohteen kaikki asunnot on myyty.

TUTUSTU KOHTEESEEN

Rakenteilla As Oy Kaarinan Strand

As Oy Kaarinan Strandin huoneistot ovat pohjaratkaisuiltaan selkeitä ja konstailemattomia. Asuintilloista alakerta on julkisempaa tilaa, joka on varattu mukavalle yhdessäololle. Yläkerta puolestaan on yksityisempää tilaa, joka makuuhuoneineen ja kylpytiloineen on rauhoitettu levolle ja rentoutumiselle. Kerroksia yhdistää upeat näkymät Kuusistonsalmelle. 

Kohteen kaikki asunnot on myyty.

TUTUSTU KOHTEESEEN