MEILTÄ LÖYTYY - KOTI SINULLE.

Toteutamme ammattitaidolla ja vastuuntunnolla ihmisen suurimman ja tärkeimmän investoinnin, oman kodin. Asuntotuotantomme lähtökohtana on toteuttaa laadukkaita koteja kaupunkien ja kuntien parhaille paikoille, joissa kotisi säilyttää arvonsa myös tulevaisuudessa.

Tutustu myös upeisiin ennakkomarkkinointikohteisiimme!

Myynnissä Vuokrattavana

Skrollaa alas

Tulossa ennakkomarkkinointiin As Oy Raision Kerttu

AS OY RAISION KERTTU I - TULOSSA ENNAKKOMARKKINOINTIIN!

Kerrostaloasumisen helppous yhdistettynä ympäroivään luontoon ja lukuisiin erilaisiin liikuntamahdollisuuksiin tarjoaa unelmakodin niin perheille kuin aktiivisille liikkujille. Raision Kerttulan alue on tunnettu lukuisista harrastus- ja ulkoilumahdollisuuksistaan tenniskenttineen ja ulkoilureitteineen. Rauhallisen alueen välittömässä läheisyydessä sijaitsee liikuntahallin lisäksi myös päiväkoti, koulu ja K-Supermarket. Toimi nopeasti ja jätä yhteystietosi meille, toimitamme sinulle myyntiesitteen ensimmäisten joukossa!

TUTUSTU KOHTEESEEN

Myynnissä Urbaania unelma-asumista jokirannassa

Turun Telakkarantaan rakennettavan As Oy Turun Föörmannin rakennustyö on alkanut! Kohde sijaitsee osoitteessa Unioninkatu 22 ja se kostuu 46 asunnosta tarjoten laadukasta kaupunkiasumista upealla paikalla. Vain muutama asunto jäljellä.

Toimi nopeasti ja varaa omasi!

TUTUSTU KOHTEESEEN

Myynnissä As Oy Kaarinan Strand

AS OY KAARINAN STRAND I - ENNAKKOMARKKINOINTI ALKAA ALKUVUODESTA 2018!

As Oy Kaarinan Strandin huoneistot ovat pohjaratkaisuiltaan selkeitä ja konstailemattomia. Asuintilloista alakerta on julkisempaa tilaa, joka on varattu mukavalle yhdessäololle. Yläkerta puolestaan on yksityisempää tilaa, joka makuuhuoneineen ja kylpytiloineen on rauhoitettu levolle ja rentoutumiselle. Kerroksia yhdistää upeat näkymät Kuusistonsalmelle. 

TUTUSTU KOHTEESEEN

Vuokrattavana As Oy Turun Tapulikatu 7

33,5 m2 - 67 m2

Turun Martissa sijaitseva upea Schauman Arkkitehdit Oy:n suunnittelema 36 asunnon kerrostalokohde. Kohde on valmistunut 2011 ja sijaitsee vain kivenheiton päässä Aurajoen rannasta sekä kävelymatkan päässä Turun keskustasta. Asuntokoot vaihtelevat 33,5 m2 yksiöstä aina 67 m2 kolmioon saakka. Kaikki asunnot ovat suunnitelmaltaan tehokkaita sekä erittäin viihtyisiä asua. Kohde vuokrataan yhteistyössä OP Kiinteistökeskuksen kanssa.

TUTUSTU KOHTEESEEN

Rakenteilla Yksityiskoti Turun Kakskerrassa

Yksityiselle perheelle rakennettava upea kivitalokokonaisuus Turun Kakskerrassa. Uniikin kohteen on suunnitellut arkkitehti Pekka Mäki (Sigge Arkkitehdit Oy) ja sen suunnittelussa on otettu vahvasti huomioon ympäröivä luonto. Vaativat rakenteet ja arkkitehtuuri asettavat vaatimustason korkealle ja meille on kunnia-asia toteuttaa kohde suurella luottamuksella ja ammattitaidolla. Kohde valmistuu 2018.

TUTUSTU KOHTEESEEN