Urbaania unelma-asumista Turun Telakkarannassa

As Oy Turun Föörmanni

Telakkarannan merelliseen miljööseen, kortteliin nro 49, valmistuu kesän 2018 aikana As Oy Turun Föörmanni; upea kerrostalokokonaisuus, jonka toteutuksesta vastaa TKU-Rakennus Oy. Laadukkaasti rakennetut sekä tyylikkään toimivat kaupunkikodit Turun vetovoimaisimmalla kaupunkikotialueella muodostavat eheän kokonaisuuden yhdessä Telakkarannan muiden asuintalojen kanssa. Föörmanni täydentää korttelikokonaisuuden, mikä takaa alueen rauhallisuuden jatkossakin.

Föörmanni koostuu 46 yksilöllisestä asunnosta, joiden koot vaihtelevat 32,5 m2 yksiöstä 127 m2 kolmioon. Esteettömien asuntojen pohjaratkaisut on huolella suunniteltu toimiviksi ja viihtyisiksi kokonaisuuksiksi; jokaisessa asunnossa on mm. tilava, lasitettu parveke, josta avautuu upeat näkymät ympäröivään miljööseen. Asunnot on varusteltu huoneistokohtaisella viilennyksellä, koneellisella tulo- ja poistoilmanvaihdolla sekä lämmön talteenotolla. Asunnoista on lisäksi suora yhteys parkkihalliin, mikä lisää kaupunkiasumisen mukavuutta entisestään.

Föörmannin kodit toteutetaan laadukkailla ja ajattomilla pintamateriaaleilla, jotka ovat sisustusarkkitehtimme ammattitaidolla valitsemia. Olemme luoneet kolme kaunista ja ajan henkeen sopivaa sisustustyyliä, joista asukas voi valita itselleen mieleisen; Tyyni, Maininki ja Myrsky luovat upeat puitteet nykyaikaiselle ja yksilölliselle kerrostaloasumiselle kodissa, joka on asukkaansa näköinen. Kohteen on suunnitellut Sigge Arkkitehdit Oy.

Lataa myyntiesite Rakennustapaseloste

Kiitos haluan kuulla lisää tästä kohteesta