ASIANTUNTEVAA RAKENTAMISTA.

Kerrostalo- ja rivitalorakentamisen lisäksi TKU-rakennuksen kohteita ovat julkiset rakennukset ja teollisuusrakennukset. TKU-rakennuksen avainhenkilöillä on laaja kokemus rakentamisen eri osa-aluille mm. Skanskan ja Lemminkäisen johtotehtävissä. Meille asiakas on kaikki kaikessa ja toteutamme kohteemme ammattitaidolla ja pidämme huolen siitä, että asiakas saa sopimuksen mukaisen tuotteen virheettömänä aikataulun mukaisesti.

Projektit Ollaan yhteydessä

Skrollaa alas

Projekti

S-Market 
/ Uusikaupunki

Rakenteilla | Valmistuu syksyllä 2017

TKU-Rakennus Oy uudistaa ja laajentaa S-market Vakka-Suomenkadun Uudessakaupungissa. S-marketin projekti käsittää kokonaisvaltaisen uudistuksen ja laajennuksen, johon tulee sijoittumaan kaupan etumyymälät, mm. Uudenkaupungin Apteekki. Uudistuksen myötä S-marketin myyntipinta-ala on 3000 m2.

TOK:lle tehtävä työ on TKU-Rakennus Oy:lle erittäin merkittävä ja työn laadukas hoito sekä kaupan asiakkaiden huomioiminen työn yhteydessä on kaikki kaikessa. Virheettömyys ja aikataulun pitävyys luovat edellytyksen hyvälle asiakassuhteelle.

Projektista vastaa:

OLLI-PEKKA OTAVA
olli-pekka.otava@tku-rakennus.fi
+358 400 844653

 

Kiitos haluan, että otatte minuun yhteyttä!

Kuvailethan asiasi mahdollismman tarkasti, jotta osaamme antaa sinulle kattavan vastauksen. Voit myös lähettää suoraan sähköpostia osoitteeseen info@tku-rakennus.fi