Ajattoman toimiva koti luonnon helmassa

As Oy Kaarinan Alvar

Rauhalliselle alueelle, luonnonkauniiseen Kaarinan Littoisiin valmistuu loppuvuodesta 2021 ajattoman tyylikäs As Oy Kaarinan Alvar, joka tarjoaa pohjaratkaisuiltaan toimivia rivitalokoteja luonnonrauhaa ja hyviä ulkoilumahdollisuuksia arvostaville asukkaille. Kohde sijaitsee omalla tontilla päättyvän kadun päässä. Sijainniltaan ylivoimainen paikka, laadukas rakentaminen sekä loppuun saakka mietityt pohjaratkaisut sekä ajaton julkisivu viimeistelevät tämän tyylikkään rivitalokohteen. 

Alvar koostuu 10 yksilöllisestä kodista, joiden koot vaihtelevat aina 77 m2 kolmioista 110 m2 kokoiseen viiden huoneen asuntoon. Yksitasoiset asunnot toimivilla pohjaratkaisuilla tekevät arjesta helppoa ja lisäävät asumismukavuutta. Viihtyisät kodit toteutetaan laadukkailla ja ajattomilla pintamateriaaleilla, jotka ovat sisustusarkkitehtimme ammattitaidolla valitsemia. Olemme luoneet kolme kaunista ja ajan henkeen sopivaa sisustustyyliä, joista asukas voi valita itselleen mieleisensä; Kajo, Aamu ja Usva luovat upeat puitteet nykyaikaiselle ja yksilölliselle rivitaloasumiselle kodissa, joka on asukkaansa näköinen. 

Kohteen on suunnitellut Sigge Arkkitehdit Oy ja kohteen pääsuunnittelijana  on toiminut kansainvälisestikin palkittu arkkitehti Pekka Mäki.

Lataa myyntiesite Rakennustapaseloste

Kiitos haluan kuulla lisää tästä kohteesta