Taattua tyyliä ja varmaa laatua

As Oy Kaarinan Alvarin asukkaat voivat valita mieleisensä sisustustyylin sisustusarkkitehdin suunnittelemista kolmesta valmiista vaihtoehdosta: Kajo, Aamu ja Usva. Nämä skandinaaviset tyylikonseptit kattavat eri sisustuksen vivahteet aina Kajon tasaisia ja kylmän seesteisiä sävyjä huokuvasta rauhallisuudesta Usvan voimakkaan graafiseen tyylikkyyteen. Kajon ja Usvan välimaastossa olonsa kotoisaksi tunteville Alvar tarjoaa tyylisuuntana Aamun, joka Kajon tapaan huokuu rauhallisuutta, mutta on maustettu aavistuksen rouheammaksi ja maanläheisemmäksi.

Asukkaan valittavana on laadukas valikoima erilaisia pintamateriaaleja; keittiökaapistoihin on valittu tyylikkään selkeät ja aikaa kestävät ovivaihtoehdot ja keittiön välitiloihin on tarjolla kullekin tyylille valittu lasipinta tai laatta. Kylpyhuoneissa ylellistä tunnelmaa luovat modernit seinälaatat ja tyylikonseptiin kauniisti sointuvat lattialaatat.

Kaikkia tyylisuuntia yhdistää korkea laatu sekä harkittu viimeistely, jotka luovat yhdessä talon julkisivun kanssa ainutlaatuisen ja arvokkaan kokonaisuuden. Jokainen sisustustyyli huokuu skandinaavista sielunmaisemaa ja Alvarin takuuvarmaa tyylitajua.

Kiitos haluan kuulla lisää tästä kohteesta