Koti luonnon helmassa Raision Kerttulassa

As Oy Raision Kerttu II

Raision Kerttulan luonnonläheiseen miljööseen valmistuu vuoden 2020 kevään aikana As Oy Raision Kerttu II. As Oy Raision Kertun tavoin kohde nousee kaupungin välittömään läheisyyteen omalle tontille ja yhtiön rakentamisesta vastaa TKU-Rakennus Oy. Sijainniltaan ylivoimainen paikka, laadukas rakentaminen sekä loppuun saakka mietityt asuntopohjat viimeistelevät tämän tyylikkään kerrostalokokonaisuuden.

Esteettömien asuntojen pohjaratkaisut on huolella suunniteltu toimiviksi ja viihtyisiksi kokonaisuuksiksi; jokaisessa asunnossa on mm. tilava, lasitettu parveke, josta avautuu upeat näkymät ympäröivään luontoon. Asunnot on varusteltu koneellisella tulo- ja poistoilmanvaihdolla sekä lämmön talteenotolla. Asumismukavuutta lisää talojen välittömään läheisyyteen sijoittuva pysäköintialue sekä autokatokset.

Kertun kodit toteutetaan laadukkailla ja ajattomilla pintamateriaaleilla, jotka ovat sisustusarkkitehtimme ammattitaidolla valitsemia. Olemme luoneet kolme kaunista ja ajan henkeen sopivaa sisustustyyliä, joista asukas voi valita itselleen mieleisensä; Kielo, Koivu ja Kivi luovat upeat puitteet nykyaikaiselle ja yksilölliselle kerrostaloasumiselle kodissa, joka on asukkaansa näköinen. Kohteen on suunnitellut Sigge Arkkitehdit Oy, pääsuunnittelijana kansainväälisestikin palkittu arkkitehti Pekka Mäki.

As Oy Raision Kerttu II onn jatkumoa kohteelle As Oy Raision Kerttu, johon voit tutustua täällä.

Lataa myyntiesite Rakennustapaseloste

Kiitos haluan kuulla lisää tästä kohteesta