Asukkaansa näköinen koti

As Oy Raision Kerttu II:n asukkaat voivat valita mieleisensä sisustustyylin sisustusarkkitehdin suunnittelemista kolmesta valmiista vaihtoehdosta; Kielo, Koivu ja Kivi. Nämä skandinaaviset tyylikonseptit kattavat eri sisustuksen vivahteet aina Kielon tasaisia ja seesteisiä sävyjä huokuvasta rauhallisuudesta Kiven voimakkaan graafisen moderniin tyylikkyyteen. Kielon ja Kiven välimaastossa viihtyville Kerttu tarjoaa tyylisuuntana Koivun, joka on jatkumoa Kielon rauhallisuudelle, mutta sitä on maustettu syvemmillä väreillä ja rohkeammalla otteella.

Asukkaan valittavana on laadukas valikoima erilaisia pintamateriaaleja. Keittiökaapistoihin on valittu tyylikkään selkeät ja aikaa kestävät ovivaihtoehdot ja keittiön välitiloihin on tarjolla kullekin tyylille valittu lasipinta tai laatta. Kylpyhuoneissa ylellistä tunnelmaa luovat modernit seinälaatat ja tyylikonseptiin sointuvat lattialaatat.

Kaikkia sisustustyylejä yhdistää korkea laatu sekä harkittu viimeistely, jotka luovat yhdessä talon julkisivun kanssa ainutlaatuisen ja arvokkaan kokonaisuuden. Jokainen sisustustyyli huokuu skandinaavista sielunmaisemaa ja Kertulle ominaista tyylitajua.

Kiitos haluan kuulla lisää tästä kohteesta