Asumisen sulosäveliä luonnon helmassa lähellä kaupunkia

As Oy Raision Sointu

As Oy Raision Sointu tarjoaa selvät sävelet tyylikkääseen ja kotoisaan asumiseen kaupungin välittömässä läheisyydessä omalle tontille rakentuvassa kohteessa, jota ympäröi kaunis luonto ja hyvät liikuntamahdollisuudet. Sointu valmistuu vuoden 2021 aikana Raision Kerttulaan Loimukadulle ja sen rakentamisesta vastaa TKU-Rakennus Oy, joka on menestyksekkäästi rakentanut vuosien 2018-2020 aikana kyseiselle alueelle jo Soinnun maineikkaat edeltäjät ja erittäin pidetyt Kerttu ja Kerttu II -kerrostalokohteet. Sijainniltaan ylivoimainen paikka, laadukas rakentaminen sekä loppuun saakka mietityt asuntopohjat viimeistelevät tämän tyylikkään kerrostalokokonaisuuden.

Sointu kostuu 33 yksilöllisestä asunnosta, joiden koot vaihtelevat 38,5 m2 kaksiosta 78,5 m2 kolmioon. Esteettömien asuntojen pohjaratkaisut on huolella suunniteltu toimiviksi ja viihtyisiksi kokonaisuuksiksi; jokaisessa asunnossa on mm. tilava, lasitettu parveke, josta avautuu upeat näkymät ympäröivään luontoon. Asunnot on varusteltu koneellisella tulo- ja poistoilmanvaihdolla sekä lämmön talteenotolla. Asumismukavuutta lisää talojen välittömään läheisyyteen sijoittuva pysäköintialue sekä autokatokset. 

Viihtyisät kodit toteutetaan sisustusarkkitehtimme ammattitaidolla valitsemilla laadukkailla ja ajattomilla pintamateriaaleilla. Asukkaan valittavana on kolme kaunista ja ajan henkeen sopivaa sisustustyyliä; Valo, Ilo ja Voima luovat upeat puitteet nykyaikaiselle ja yksilölliselle kerrostaloasumiselle kodissa, joka on asukkaansa näköinen. 

As Oy Raision Sointu on jatkumoa kohteille As Oy Raision Kerttu ja As Oy Raision Kerttu II.

Soinnun asunnot on myyty ja luovutettu asukkaille.  

Lataa myyntiesite Rakennustapaseloste

Kiitos haluan kuulla lisää tästä kohteesta