Huippuarkkitehtien luomat sisustuskonseptit

Sisustusarkkitehdin luomat sisustuskonseptit jatkavat porrashuoneesta huoneistoihin arvokasta ja ainutlaatuista tunnelmaa ja antavat mahdollisuuden valita tulevaan kotiin materiaalit ja ratkaisut, jotka kestävät aikaa.

Asukkaat voivat valita mieleisensä sisustustyylin sisustusarkkitehdin suunnittelemista neljästä valmiista vaihtoehdosta; Lumi, Usva, Savi ja Hiili. Nämä skandinaaviset tyylikonseptit kattavat eri sisustuksen vivahteet aina Lumi-konseptin vaaleita ja seesteisiä sävyjä huokuvasta rauhallisuudesta Hiili-konseptin voimakkaan graafiseen ja moderniin tyylikkyyteen. Usva- ja Savi-konseptit puolestaan tarjoavat maanläheisiä, ajattoman tyylikkäitä sävyjä.

Valittavana on ensiluokkainen valikoima erilaisia pintamateriaaleja. Kaikki materiaalit ovat laadukkaita ja sisustuslinjat sekä konseptit tulevat olemaan taloyhtiölle erikseen suunniteltuja ja kustomoituja. Kaikkia sisustustyylejä yhdistää korkea taso sekä harkittu viimeistely, jotka luovat yhdessä talon julkisivun kanssa ainutlaatuisen, arvokkaan ja ylellisen kokonaisuuden. Jokainen sisustustyyli huokuu skandinaavista sielunmaisemaa ja harmoniaa.

Samppalinnan Showroomissa Sepänkadulla on mahdollisuus päästä tutustumaan valittavissa oleviin materiaaleihin ja sisustustyyleihin. Näin tarjoamme asukkaille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua etukäteen sisustusratkaisuihin poikkeuksellisen kattavasti.

Kiitos haluan kuulla lisää tästä kohteesta