Luonnonläheistä asumista ihanteellisella sijainnilla

As Oy Turun Pyörämäen Puisto

Kastuun, vehreän puiston laidalle kaupungin tuntumaan on suunnitteilla uusi upea kolmen nelikerroksisen kerrostalon asuinkohde, jonka muodostavat itsenäiset asunto-osakeyhtiöt Turun Pyörämäen Portti, Turun Pyörämäen Raitti ja Turun Pyörämäen Puisto. Kohde on erityisen ihanteellinen lapsiperheille ja aktiivisille liikkujille, jotka arvostavat kaupunkiasumisen helppoutta lähellä luontoa sekä hyviä ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia vain kolmen kilometrin päässä Turun keskustan palveluista.

Kohteista ensimmäisenä nousee As Oy Turun Pyörämäen Puisto, joka nimensä mukaisesti tulee sijoittumaan puiston välittömään läheisyyteen ja jonka arvioitu valmistumisajankohta on syksyllä 2022. As Oy Turun Pyörämäen Puisto muodostuu eri kokoisista kolmioista (70-89 m²) ja kaksioista (38,5-56 m²), kohde tarjoaa ennen kaikkea loistavia perhekoteja.  Lisäksi kohteessa muutama tehokas 31 m²:n yksiö sekä yksi 4 h + k, jossa hulppea kattoterassi. Esteettömien asuntojen pohjaratkaisut on huolella suunniteltu toimiviksi ja viihtyisiksi kokonaisuuksiksi. Asunnot on varustettu koneellisella tulo- ja poistoilmavaihdolla sekä lämmön talteenotolla. Kaikissa laadukkain materiaalein rakentuvissa asunnoissa on oma tilava parveke, joka luonnollisesti antaa lisätilaa asukkailleen parantaen kaupunkikodin asumisviihtyvyyttä. Yhtiön autopaikat sijaitsevat autokatoksessa ja pihapaikoilla.

Viihtyisät kodit toteutetaan sisustusarkkitehtimme ammattitaidolla valitsemilla laadukkailla ja ajattomilla pintamateriaaleilla. Asukkaan valittavana on kolme kaunista ja ajan henkeen sopivaa sisustustyyliä; Leinikki, Kaunokki, ja Vanamo, jotka luovat upeat puitteet nykyaikaiselle ja yksilölliselle kerrostaloasumiselle kodissa, joka on asukkaansa näköinen, arvonsa hyvin säilyttävä laatuasunto. Kohteen on suunnitellut Schauman Arkkitehdit, pääsuunnittelijana Niko Mähönen.

As Oy Turun Pyörämäen Puisto tarjoaa mahdollisuuden luonnonläheiseen asumiseen kaupungin sykkeen välittömässä läheisyydessä. Pyörämäen Puisto sijaitsee kätevän matkan päässä niin keskustan palveluista kuin julkisen liikenteen väylistäkin. Kauppatorille on matkaa alle 3 km. Alueelta löytyvät kaikki lapsiperheen arkea helpottavat palvelut, kuten päiväkoti ja koulu sekä kattavat ostosmahdollisuudet. Vehreä alue mahdollistaa hyvät harraste- ja ulkoilumahdollisuudet Omalle tontille puiston laidalle valmistuva Pyörämäen Puisto on huoletonta kerrostaloasumista ja hyviä ulkoilumahdollisuuksia arvostavan asukkaan unelma. Tämä asuinympäristö yhdistettynä loistavaan sijaintiin tekevät Pyörämäen Puistosta erittäin vetovoimaisen kerrostalokohteen, jonka rakentamisesta vastaa TKU-Rakennus Oy. Pyörämäen Puistossa viihtyvät niin lapsiperheet kuin urbaanista ja aktiivisesta elämästä pitävät ihmiset; etäisyydet kaikkialle Turussa ovat lyhyitä ja julkisen liikenteen yhteydet erinomaiset. 

Asemapiirros Lataa myyntiesite Rakennustapaseloste

Kiitos haluan kuulla lisää tästä kohteesta