Tyylikästä kaupunkiasumista urbaanissa miljöössä

As Oy Turun Tehtaanpihan Runar

As Oy Turun Tehtaanpihan Runar tarjoaa tyylikkäitä kaupunkiasuntoja ihanteellisessa, urbaanissa sijainnissa. Omalle tontille, rauhallisen sisäpihan puolelle sijoittuva Runar on uusin lisäys Ketarantien uudisrakennuskortteliin, jossa sijaitsee myös TKU-Rakennuksen aikaisempi kerrostalokohde, As Oy Turun Tehtaanpihan August.

Nykyaikaisen tyylikäs ja laadukkain materiaalein sekä sisustusratkaisuin toteutettava Runar istuu luontevasti historialliseen tehdasmiljööseen. Asuntojen koot vaihtelevat 25,5 m²:n yksiöistä 72 m²:n kolmioihin. Runar on oivallinen valinta lyhyitä etäisyyksiä sekä hyviä liikenneyhteyksiä arvostavalle. Turun Yliopisto ja Kauppakorkeakoulu sekä keskustan palvelut ja jokirannan upeat ulkoilureitit sijaitsevat kaikki vain kävelymatkan päässä.

Esteettömien asuntojen pohjaratkaisut on huolella suunniteltu toimiviksi ja viihtyisiksi kokonaisuuksiksi. Asunnot on varustettu koneellisella tulo- ja poistoilmavaihdolla, lämmön talteenotolla sekä viilennyksellä. Kaikissa laadukkain materiaalein rakentuvissa asunnoissa on oma tilava parveke, joka luonnollisesti antaa lisätilaa asukkailleen parantaen kaupunkikodin asumisviihtyvyyttä. Yhtiön autopaikat sijaitsevat katutasoon rakentuvassa yksikerroksisessa autohallissa ja ne myydään erillisinä osakkeina.

Viihtyisät kodit toteutetaan sisustusarkkitehtimme ammattitaidolla valitsemilla laadukkailla ja ajattomilla pintamateriaaleilla. Asukkaan valittavana on kolme kaunista ja ajan henkeen sopivaa sisustustyyliä; Pumpuli, Verka ja Sarka, jotka luovat upeat puitteet nykyaikaiselle ja yksilölliselle kerrostaloasumiselle kodissa, joka on asukkaansa näköinen,  arvonsa hyvin säilyttävä laatuasunto. Kohteen on suunnitellut Sigge Arkkitehdit Oy, pääsuunnittelijana kansainvälisestikin palkittu Pekka Mäki.

Lue esite

 

Rakennustapaseloste

Kiitos haluan kuulla lisää tästä kohteesta