Arvokas ja skandinaavisen tyylikäs kokonaisuus

As Oy Turun Tehtaanpihan Runarin asukkaat voivat valita mieleisensä sisustustyylin sisustusarkkitehdin suunnittelemista kolmesta valmiista vaihtoehdosta; Pumpuli, Verka ja Sarka. Nämä skandinaaviset tyylikonseptit kattavat eri sisustuksen vivahteet aina Pumpulin tasaisia ja seesteisiä sävyjä huokuvasta rauhallisuudesta Sarkan voimakkaan graafisen moderniin tyylikkyyteen. Pumpulin ja Sarkan välisoitossa viihtyville Runar tarjoaa tyylisuuntana Verkan, joka on jatkumoa Pumpulin rauhallisuudelle, mutta sitä on maustettu syvemmillä sävyillä ja rohkeammalla otteella.

Asukkaan valittavana on laadukas valikoima erilaisia pintamateriaaleja. Keittiökaapistoihin on valittu tyylikkään selkeät ja aikaa kestävät ovivaihtoehdot ja keittiön välitiloihin on tarjolla kullekin tyylille valittu lasipinta tai laatta. Kylpyhuoneissa ylellistä tunnelmaa luovat modernit seinälaatat ja tyylikonseptiin sointuvat lattialaatat. 

Kaikkia sisustustyylejä yhdistää korkea laatu sekä harkittu viimeistely, jotka luovat yhdessä talon julkisivun kanssa ainutlaatuisen ja arvokkaan kokonaisuuden; luonteva kombinaatio modernia nykyrakentamista ripauksella historiallista teollisuustwistiä. Jokainen sisustustyyli huokuu skandinaavista sielunmaisemaa, harmonisia sisustussäveliä ja Runarille ominaista tyylitajua.

Kiitos haluan kuulla lisää tästä kohteesta