Urbaanisti kotoisaa asumista Raision Kerttulassa

As Oy Raision Kerttu

Raision Kerttulan luonnonläheiseen miljööseen valmistuu vuoden 2019 keväällä As Oy Raision Kerttu. Kohde nousee omalle tontille ja yhtiön rakentamisesta vastaa TKU-Rakennus Oy. Sijainniltaan ylivoimainen paikka, laadukas rakentaminen sekä loppuun saakka mietityt asuntopohjat viimeistelevät tämän tyylikkään kerrostalokokonaisuuden. Kerttu koostuu 33 yksilöllisestä asunnosta, joiden koot vaihtelevat 38,5 m2 kaksiosta 78,5 m2 kolmioon.

Esteettömien asuntojen pohjaratkaisut on huolella suunniteltu toimiviksi ja viihtyisiksi kokonaisuuksiksi; jokaisessa asunnossa on mm. tilava, lasitettu parveke, josta avautuu upeat näkymät ympäröivään luontoon. Asunnot on varusteltu koneellisella tulo- ja poistoilmanvaihdolla sekä lämmön talteenotolla. Asumismukavuutta lisää talojen välittömään läheisyyteen sijoittuva pysäköintialue sekä autokatokset.

Kertun kodit toteutetaan laadukkailla ja ajattomilla pintamateriaaleilla, jotka ovat sisustusarkkitehtimme ammattitaidolla valitsemia. Olemme luoneet kolme kaunista ja ajan henkeen sopivaa sisustustyyliä, joista asukas voi valita itselleen mieleisensä; Kielo, Koivu ja Kivi luovat upeat puitteet nykyaikaiselle ja yksilölliselle kerrostaloasumiselle kodissa, joka on asukkaansa näköinen. Kohteen on suunnitellut Sigge Arkkitehdit Oy.

Lataa myyntiesite Rakennustapaseloste

Kiitos haluan kuulla lisää tästä kohteesta