ASIANTUNTEVAA RAKENTAMISTA.

Kerrostalo- ja rivitalorakentamisen lisäksi TKU-rakennuksen kohteita ovat julkiset rakennukset ja teollisuusrakennukset. TKU-rakennuksen avainhenkilöillä on laaja kokemus rakentamisen eri osa-aluille mm. Skanskan ja Lemminkäisen johtotehtävissä. Meille asiakas on kaikki kaikessa ja toteutamme kohteemme ammattitaidolla ja pidämme huolen siitä, että asiakas saa sopimuksen mukaisen tuotteen virheettömänä aikataulun mukaisesti.

 

Skrollaa alas

TULOSSA TILA

Turun Orikedolle kevään 2022 aikana valmistuva laadukas TILA tarjoaa nimensä mukaisesti tiloja eri tarkoituksiin, kuten liike-, toimisto-, tuotanto- ja varastokäyttöön. TILA tarjoaa hyvät puitteet liiketoiminnan harjoittamiseen Turun keskeisimmällä alueella, hyvien liikenneyhteyksien päässä. TILA rakentuu käyttäjien tarpeiden mukaisesti noin 500-3000 m²:n tiloista, jotka on mahdollista jakaa useamman käyttäjän kesken. Rakentaminen voidaan toteuttaa myös yhden käyttäjän kokonaisuutena, jolloin pinta-ala on noin 3 000 m².

TUTUSTU KOHTEESEEN

RAKENTEILLA LOIMUKATU 2, RAISIO

TKU-Rakennus Oy rakentaa lisää laadukkaita koteja Raision Kerttulaan. Alueelle aiemmin rakentamamme TKU-Rakennus Oy:n kerrostalokohteet As Oy Raision Kerttu ja Kerttu II sekä As Oy Raision Sointu saavat seurakseen nyt rakenteilla olevan vuokra-asuntokohteen. Loppusyksystä 2021 valmistuvan kerrostalokohteen rakennuttajana toimii YH-Kodit Oy. Kohde koostuu 33 asunnosta, joiden koot vaihtelevat 32 m2 yksiöistä aina 77 m2 neliöihin. 

TUTUSTU KOHTEESEEN

RAKENTEILLA AS OY TURUN RATAPIHAN HELMI

Olemme rakentamassa Turun Ratapihankadulle As Oy Turun Ratapihan Helmeä. Kohteen tilaajana toimii Kiinteistöyhtymä Vaiste ja sen suunnittelusta on vastannut Schauman Arkkitehdit. Upea seitsemänkerroksinen kerrostalokohde valmistuu vuoden 2021 aikana.

 

TUTUSTU KOHTEESEEN

RAKENTEILLA HALLI

Turun Iso-Heikkilään valmistuu syksyn 2021 aikana laadukasta halli-/varastotilaa. HALLI / Oy Turun Kiertotähdentie 9-11 tarjoaa puitteet niin yritys- kuin vapaa-ajantoimintaan ja luo hyvät olosuhteet sekä tavaroiden turvalliselle säilytykselle että toiminnan harjoittamiselle. HALLI sijaitsee Iso-Heikkilässä, Turun keskustan tuntumassa, keskellä nopeasti kehittyvää kaupunginosaa, jossa mm. sataman palvelut ovat vain kivenheiton päässä. Sataman lisäksi sijainti mahdollistaa helpon kulun telakalle tai pidemmällekin, sillä yhteydet niin pohjoiseen kuin Helsinkiin ovat lähietäisyydellä.

TUTUSTU KOHTEESEEN