Edustavaa hallitilaa Turun keskustan tuntumasta

HALLI

Kohde: Oy Turun Kiertotähdentie 9–11
Sijainti: Turku
Pinta-ala: 1300 m2

Turun Iso-Heikkilään valmistuu syksyn 2021 aikana laadukasta halli-/varastotilaa. HALLI / Oy Turun Kiertotähdentie 9-11 tarjoaa puitteet niin yritys- kuin vapaa-ajantoimintaan ja luo hyvät olosuhteet sekä tavaroiden turvalliselle säilytykselle että toiminnan harjoittamiselle. HALLI sijaitsee Iso-Heikkilässä, Turun keskustan tuntumassa, keskellä nopeasti kehittyvää kaupunginosaa, jossa mm. sataman palvelut ovat vain kivenheiton päässä. Sataman lisäksi sijainti mahdollistaa helpon kulun telakalle tai pidemmällekin, sillä yhteydet niin pohjoiseen kuin Helsinkiin ovat lähietäisyydellä.

HALLI käsittää 12–20 erillistä tilaa, jotka ovat kukin kooltaan 40,4 – 200 m2. Rakennuksen päätyyn toteutetaan erillinen yhteistila, jossa on osakkaiden käytössä oleva WC sekä taukotila. Jokainen tila varustetaan nosto-ovella sekä erillisellä käyntiovella, joka on toteutustavaltaan energiatehokas sekä vähemmän nosto-ovea rasittava. 

Tilojen lattiapinnoitteena on epoksi ja tila varustetaan hiekanerotuskaivolla. Asfaltoitu piha-alue on kauttaaltaan valaistu ja rakennuksessa on tallentava kameravalvonta.

 

Lisätietoja:

VELI-MATTI OTAVA
veli-matti.otava@tku-rakennus.fi
+358 40 595 8990